POSLOVNA PREZENTACIJA AD PORT OF ADRIA U PK BEOGRAD

November 25, 2015

 

Port of Adria, kao članica renomirane međunarodne korporacije  Global Ports Holding, organizovala je kompanijsku poslovnu prezentaciju koja je održana u saradnji i uz podršku Privredne komore Beograd 10.11.2015 sa početkom u 12 časova.

 

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici najznačajnijih uvozno/izvoznih, logističkih i transportnih kompanija,  kao i predstavnici željeznice Srbije i ostalih značajnih relevantnih institucija.

 

 

 

Cilj prezentacije je bio predstaviti se kao kompanija sa novom poslovnom politikom i vizijom uspjeha u sferama savremene logistike i razvoja multimodalnih pravaca, kao i informisanje ciljnih grupa o realizovanim i planiranim investicijama  koje predstavljaju jedan od ključnih pokretača razvoja Port of Adria.

Nakon prezentacije,  u dobroj poslovnoj  atmosferi, učesnici su razgovarali o važnosti ulaganja na revitalizaciji željezničkog sistema, izmještanju ŽIT terminala u Makišu, pokretanju blok voza, a jedna od teme bila je i kako povećati promet preko Port of Adria, kao i šta su glavne prednosti i nedostaci kompanije.

 

http://www.kombeg.org.rs/aktivnosti/udr_saobracaja/Detaljnije.aspx?veza=17759

 

 

 

Tags:

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

logo.png

Address                                

​Obala 13 jula bb,
85 000 Bar, Montenegro

Tel. + 382 30 301 100

fax. + 382 30 301 105

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

design by J.Pirovic