FRIGO STANICA

October 25, 2016

Port of Adria nastavlja sa investicijama u infrastrukturu i suprastrukturu lučkog područja. Realizacijom projekta izgradnje Stanice za frigo kontejnere, Port of Adria još jednom potvrđuje jasno definisanu dugoročnu razvojnu strategiju, ovog puta investicijom vrijednom  više od 400.000€.

 

 

Stanica za frigo kontejnere, kapaciteta 270 frigo kontejnera (sa mogućnošću povećanja na 360), opremljena je novom trafostanicom i dizel agregatom i obezbjeđuje maksimalnu pouzdanost snabdijevanja električnom energijom, kvalitet usluge skladištenja frigo kontejnera i čuvanja robe u njima.  Izgrađena je od  devet čeličnih „mostovskih“ konstrukcija na tri etaža i svaki etaž je opremljen sa po 30 frigo priključnica

 

Kao rezultat novih investicija i poslovnih strategija, pod okriljem firme Global Ports Holding, Port of Adria je podigla nivo produktivnosti u poslovanju i komunikaciji sa ciljem da ispoštuje međunarodne standarde i stvori sliku ugledne lučke kompanije u odnosu na sve klijente koji posluju u lučkom sektoru.

 

 

 

Tags:

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

logo.png

Address                                

​Obala 13 jula bb,
85 000 Bar, Montenegro

Tel. + 382 30 301 100

fax. + 382 30 301 105

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

design by J.Pirovic