Port of Adria u TV Emisiji “Dnevnica”

April 23, 2017

Kompanija AD “Port of Adria” Bar se odazvala pozivu produkcijske kuće “Fabrika ideja” iz Podgorice  povodom učešća na snimanju emisije “Dnevnica” koja se emituje svake srijede na TV Vijesti.

“Dnevnica” je jedna od najgledanijih emisija u Crnoj Gori i humanitarnog je karaktera. Dobitnik je nagrade Iskra za filantropiju. U poslednje dvije godine uspjela je da pomogne preko pedesetak porodica i pojedinaca koji žive u teškim uslovima.

 

Koncept emisije je uvijek isti. U ovom slučaju, akter emisije bio je Goran Pejović Gula poznati muzičar iz Bara koji je radio na različitim poslovima kako bi prikupio pomoć za šestoro djece Đukić koji žive sa babom u uslovima nedostojnim čovjeka danas. Muzičar je odgovorio  svim zadacima i izazovima u Sektoru Operative, a budući da je nekada i sam bio zaposleni luke izrazio je svoje veliko zadovoljstvo realizovanim investicijama i progresom Kompanije.

 

AD “Port of Adria” Bar se zajedno sa svojim zaposlenima priključila akciji prikupljanja novčane pomoći za šestoro djece Đukić čime je još jednom potvrdila da je društveno-odgovorna kompanija i da brine o svojoj lokalnoj zajednici.

 

 

Tags:

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

logo.png

Address                                

​Obala 13 jula bb,
85 000 Bar, Montenegro

Tel. + 382 30 301 100

fax. + 382 30 301 105

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

design by J.Pirovic