Predsjednik Vlade u AD Port of Adria: Privilegija je imati takvu kompaniju u Crnoj Gori!

September 12, 2017

 

Prilikom posjete Kompaniji, povodom svečane ceremonije puštanja u rad novog kontejnerskog krana, predsjednik Vlade Crne Gore gospodin Marković je istakao da je imati u Crnoj Gori kompaniju poput Port of Adria privilegija.

 

„Tu sam da podržim Vašu kompaniju i svaku drugu koja uspješno posluje, jer svaka odgovorna vlada mora uraditi sve da stvori najbolji mogući ambijent za poslovanje i razvoj“ – rekao je predsjednik Vlade.

 

Puštanje u pogon modernog krana, vrijednog 6,4 miliona eura, Marković je ozvaničio presijecanjem vrpce sa predsjednikom grupacije Global Ports Holding Mehmetom Kutmanom. Predsjednik Global Ports Holdinga se zahvalio Premijeru Markoviću na podršci, kao i Port of Adria timu na ostvarenim rezultatima.

 

Ceremoniji su prisustvovali i ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković, ambasador Turske u Crnoj Gori Serhat Galip, predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić, predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković, predstavnici partnera  i zaposleni Port of Adria.  


http://www.predsjednik.gov.me/vijesti/175851/Predsjednik-Vlade-u-Port-of-Adria-Vase-uspjesno-poslovanje-najbolji-je-demanti-sumnji-i-osporavanja.html

 

 

 

Tags:

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

logo.png

Address                                

Ulica barskih logoraša 2
85 000 Bar, Montenegro

Tel. + 382 30 301 100

fax. + 382 30 301 105

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

design by J.Pirovic