SAJAM RUČNIH RADINOSTI DOČEKAO KRUZ TURISTE

September 29, 2017

Povodom uplovljenja broda  “Thomson Spirit”, Port of Adria je u saradnji sa BSC Bar organizovala Sajam ručnih radinosti na šetalištu Kralja Nikole, gdje su lokalni i izlagači iz Ulcinja, Podgorice i Nikšića autentičnim proizvodima i suvenirima dočekali turiste.

 

Ovo je osmi brod koji je u sezoni 2017 uplovio u barsku luku. Ove godine Port of Adria sa zadovoljstvom konstatuje veći broj turista koji posjećuju Bar, veći broj dolazaka, i veći broj različitih kompanija koje svoje kruzere upućuju u Bar.

Od posebnog značaja su ocjene kapetana koje se odnose na jednostavnost uplovljenja, adekvatan gaz i infrastrukturu što potvrđuje da Port of Adria AD Bar ima sve uslove za prihvatanje brodova i novije klase u skladu sa međunarodnim standardima.

 

Komentari i impresije izlagača su veoma pozitivni, stoga stoga kompanija Port of Adria poziva sve da učestvuju u ovakvim i sličnim aktivnostima, kako bi bolje promovisali grad Bar i Crnu Goru. Organizovanjem ovakvih manifestacija doprinosimo lokalnoj zajednici, što je jedan od zajedničkih prioritetnih ciljeva.

Tags:

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

logo.png

Address                                

​Obala 13 jula bb,
85 000 Bar, Montenegro

Tel. + 382 30 301 100

fax. + 382 30 301 105

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

design by J.Pirovic