PORT OF ADRIA UČESNIK PETE BIZNIS KONFERENCIJE „TIL 2018”

April 3, 2018

Kompanija Port of Adria je i ove godine tradicionalno učestvovala na 5. Biznis konferenciji “Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2018”, pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. U okviru panela 4 “Mobilnost i multimodalnost-lučki sistemi”, usluge i rezultate kompanije predstavio je Velizar Perunović, Direktor Sektora komercijale.

 

Redovna godišnja poslovna konferencija Til okuplja preko 400 učesnika transportno logističkog tržišta i omogućava susrete sa najznačajnim donosiocima odluka vodećih kompanija i institucija iz ove oblasti.

Kompanija AD Port of Adria je četvrti put dobitnik nagrade Brand Leader Award  što ukazuje na stručnost, posvećenost  i pouzdanost u poslovanju.

 

Nagrada se dodeljuje u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regiona.

 

 

Tags:

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

logo.png

Address                                

Ulica barskih logoraša 2
85 000 Bar, Montenegro

Tel. + 382 30 301 100

fax. + 382 30 301 105

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

design by J.Pirovic