top of page

PORT OF ADRIA UČESNIK PETE BIZNIS KONFERENCIJE „TIL 2018”

Kompanija Port of Adria je i ove godine tradicionalno učestvovala na 5. Biznis konferenciji “Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2018”, pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. U okviru panela 4 “Mobilnost i multimodalnost-lučki sistemi”, usluge i rezultate kompanije predstavio je Velizar Perunović, Direktor Sektora komercijale.


Redovna godišnja poslovna konferencija Til okuplja preko 400 učesnika transportno logističkog tržišta i omogućava susrete sa najznačajnim donosiocima odluka vodećih kompanija i institucija iz ove oblasti.

Kompanija AD Port of Adria je četvrti put dobitnik nagrade Brand Leader Award što ukazuje na stručnost, posvećenost i pouzdanost u poslovanju.


Nagrada se dodeljuje u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regiona.

Tags:

Archive
Search By Tags
logo_edited.png
bottom of page