top of page

POSLOVNA PREZENTACIJA AD PORT OF ADRIA U PK BEOGRAD

Port of Adria, kao članica renomirane međunarodne korporacije Global Ports Holding, organizovala je kompanijsku poslovnu prezentaciju koja je održana u saradnji i uz podršku Privredne komore Beograd 10.11.2015 sa početkom u 12 časova.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici najznačajnijih uvozno/izvoznih, logističkih i transportnih kompanija, kao i predstavnici željeznice Srbije i ostalih značajnih relevantnih institucija.

Cilj prezentacije je bio predstaviti se kao kompanija sa novom poslovnom politikom i vizijom uspjeha u sferama savremene logistike i razvoja multimodalnih pravaca, kao i informisanje ciljnih grupa o realizovanim i planiranim investicijama koje predstavljaju jedan od ključnih pokretača razvoja Port of Adria.

Nakon prezentacije, u dobroj poslovnoj atmosferi, učesnici su razgovarali o važnosti ulaganja na revitalizaciji željezničkog sistema, izmještanju ŽIT terminala u Makišu, pokretanju blok voza, a jedna od teme bila je i kako povećati promet preko Port of Adria, kao i šta su glavne prednosti i nedostaci kompanije.


Tags:

Archive
Search By Tags
logo_edited.png
bottom of page