POSLOVNA PREZENTACIJA AD PORT OF ADRIA U PK VOJVODINE

AD Port of Adria održala je 12.11.2015. u Novom Sadu kompanijsku prezentaciju “Put ka budućnosti” u saradnji sa PK Vojvodina. Sa željom jačanja postojećih veza i kreiranja novih, tim Port of Adria je uspješno prezentovao snage i potencijale naše kompanije sa ciljem da postanemo glavna luka regiona. Savremenim pristupom upravljanja GPH razvija tehnologije i procese pretovara kontejnera i generalnog tereta sa ciljem integracije u multimodalne transportne lance.

POSLOVNA PREZENTACIJA AD PORT OF ADRIA U PK BEOGRAD

Port of Adria, kao članica renomirane međunarodne korporacije Global Ports Holding, organizovala je kompanijsku poslovnu prezentaciju koja je održana u saradnji i uz podršku Privredne komore Beograd 10.11.2015 sa početkom u 12 časova. Prezentaciji su prisustvovali predstavnici najznačajnijih uvozno/izvoznih, logističkih i transportnih kompanija, kao i predstavnici željeznice Srbije i ostalih značajnih relevantnih institucija. Cilj prezentacije je bio predstaviti se kao kompanija sa novom poslovnom politikom i vizijom uspjeha u sferama savremene logistike i razvoja multimodalnih pravaca, kao i informisanje ciljnih grupa o realizovanim i planiranim investicijama koje predstavljaju jedan od

KOMPANIJSKA PREZENTACIJA AD PORT OF ADRIA “PUT KA BUDUĆNOSTI”

AD Port of Adria, članica međunarodne korporacije Global Ports Holding, održala je 05.11.2015.god. u dvorcu kralja Nikole u Baru pred brojnim zvanicama iz privrednog i društvenog života grada i države i svojim poslovnim partnerima kompanijsku prezentaciju “Put ka budućnosti”. Kako je naglasio izvršni direktor kompanije Andrija Radusinović, Port of Adria svoju budućnost sagledava kroz vizuru investicionih projekata koji će omogućiti prihvat PANAMAX brodova do 7000 TEU, nabavku mobilnih kranova, izgradnju kontejnerske frigo stanice, kruz terminala, čime će u potpunosti biti servisirane potrebe rastućeg tržišta regiona.

Archive
logo.png

Address                                

Ulica barskih logoraša 2
85 000 Bar, Montenegro

Tel. + 382 30 301 100

fax. + 382 30 301 105

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

design by J.Pirovic