top of page

FRIGO STANICA

Port of Adria nastavlja sa investicijama u infrastrukturu i suprastrukturu lučkog područja. Realizacijom projekta izgradnje Stanice za frigo kontejnere, Port of Adria još jednom potvrđuje jasno definisanu dugoročnu razvojnu strategiju, ovog puta investicijom vrijednom više od 400.000€.



Stanica za frigo kontejnere, kapaciteta 270 frigo kontejnera (sa mogućnošću povećanja na 360), opremljena je novom trafostanicom i dizel agregatom i obezbjeđuje maksimalnu pouzdanost snabdijevanja električnom energijom, kvalitet usluge skladištenja frigo kontejnera i čuvanja robe u njima. Izgrađena je od devet čeličnih „mostovskih“ konstrukcija na tri etaža i svaki etaž je opremljen sa po 30 frigo priključnica


Kao rezultat novih investicija i poslovnih strategija, pod okriljem firme Global Ports Holding, Port of Adria je podigla nivo produktivnosti u poslovanju i komunikaciji sa ciljem da ispoštuje međunarodne standarde i stvori sliku ugledne lučke kompanije u odnosu na sve klijente koji posluju u lučkom sektoru.

Tags:

Archive
Search By Tags
logo.png
bottom of page