top of page

Otvorena kruzing sezona u Baru

Francuski mini kruzer „La Belle d l’Adriatique“, brodske kompanije „CroisiMer“ uplovio je 18 Aprila u Port of Adria.

Dolaskom ovog broda i razmjenom plaketa i zvanično je otvorena druga kruzing sezona u Baru.


U saradnji sa Turističkom organizacijom Bar, kruzer turiste su dočekali članovi Kulturno umjetičkog društva “Jedinstvo” i učenici Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole obučeni u narodnim nošnjama, nudeći im tradicionalne crnogorske specijalitete: crnogorsku lozu, priganice, med i vino. Događaju su prisustvovali i predstavnici Opštine Bar, kompanije Port of Adria i agencije Barska plovidba, čijim je posredstvom brod i uplovio.



Port of Adria je u tom periodu ugostila i predstavnike španske kompanije Pullmantur Cruises, koja je dio Royal Carribean Cruises, druge najveće kruzing korporacije na svijetu, sa oko 25 odsto ovog tržišta.

U cilju predstavljanja Bara i Crne Gore, Port of Adria je za predstavnike Pullmantur-a, organizovala dvodnevni obilazak lokalnih atrakcija i turističkih destinacija kao što su: Skadarsko jezero, Manastir Reževići, Sveti Stefan, ali i Budve, Kotora, Starog grada u Ulcinju i Ade Bojane.


Kao većinski vlasnik Port of Adria kompanije, GPH je stavio svoju mrežu i iskustvo na raspolaganje kompaniji, kako bi se promovisao Bar kao nova kruzing destinacija, ali i Crna Gora, kao turistička odrednica. Kompanija će razvijati turizam u Baru uz podršku Global Ports Holding grupe po internacionalnim standardima, vodeći računa o bezbjednosti.

Tags:

Archive
Search By Tags
logo.png
bottom of page