top of page

Port of Adria dobitnik Brand Leader nagrade

TILL je najveća regionalna konferencija koja je i ove godine okupila preko 400 učesnika predstavnika relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, međunarodnih stručnjaka u špediciji, transportu i logistici, obrazovnih institucija, medija i drugih najznačajnijih učesnika na tržištu transporta i logistike.

Kompanija je imala i svoj štand na konferenciji, a Port of Adria tim uzeo je učešće i na organizovanim b2b sastancima gdje se susreo sa predstavnicima najznačajnijih uvozno/ izvoznih i logističkih kompanija iz regiona.


Na svečanosti u okviru četvrte Biznis konferencije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2017” održane 5. aprila 2017. u Sava Centru u Beogradu kompaniji Port of Adria je dodijeljena Brand Leader nagrada.


Nagradu u ime kompanije preuzeo je gospodin Velizar Perunović, Komercijalni direktor Kompanije koji je i u okviru Panela “Elementi održivog multimodalnog transporta” održao prezentaciju i predstavio značajne investicione i poslovne aktivnosti koje su okaraketerisale period privatizacije Kompanije od strane međunarodne grupacije Global Ports Holding. Tokom prezentacije gospodin Perunović je naglasio da je u Kompaniju Port of Adria investirano preko 11 miliona eura u opremu, implementaciju novog informacionog sistema, sigurnost i bezbjednost, izgradnju frigo stanice itd. Početkom godine otvoreno je i predstavništvo Kompanije u Beogradu u cilju preusmjerenja tereta na robno transportni pravac Bar, prepoznajući Srbiju kao strateškog partnera. Dugoročni cilj Kompanije je svakako pozicionairanje Port of Adria među vodeće luke u regionu.

Tags:

Archive
Search By Tags
logo.png
bottom of page