top of page

U AD “Port of Adria” prihvaćen po prvi put brod njemačke kompanije Phoneix Reisen

Kompanija AD „Port of Adria” po prvi put prihvatila brod „Albatros“ 27.04.2017. Brod „Albatros“ u vlasništvu njemačke kompanije Phoneix Reisen u grad Bar doveo je 756 putnika i 355 članova posade. I ovog puta, za njemačke posjetioce, Turistička organizacija Bar organizovala je tradicionalni doček uz priganice, rakiju, vino i med zajedno sa članovima KUD-a „Jedinstvo“ i đacima srednje ekonomsko-ugostiteljske škole.


U čast prvog uplovljenja na brodu je organizovana i svečana razmjena plaketa od strane predstavnika kompanije AD „Port of Adria“, kao i predstavnika agenta broda Boka Adriatic Bijela čijim posredstvom je i uplovio njemački brod.


Oko 200 njemačkih turista je išlo na ekskurzije koje je organizovala agencija Adria DMC: Budva, Cetinje, Njeguši i Kotor, odakle su putnici nastavili svoje kruz putovanje, dok su ostali putnici obišli grad i lokalne znamenitosti.


Barska luka je dobro pozicionirana da zadovolji sve potrebe planera kruzing putovanja a da interesovanje sve više raste govori i činjenica da je u srijedu, 26.04.2017.godine kompaniju AD “Port of Adria” posjetio i predstavnik MSC Cruises-a. MSC Cruises, sa sjedištem u Ženevi, Švajcarska, je najveća privatna globalna kruz kompanija. Lider je na tržištu Evrope, Mediterana kao i Južne Amerike i Južne Afrike. Za predstavnika MSC Cruises-a, kompanija AD “Port of Adria” je organizovala jednodnevni obilazak lokaliteta: Stara Maslina, Stari grad i Dvorac Kralja Nikole.


Tags:

Archive
Search By Tags
logo.png
bottom of page