top of page

Bar kruzing luka predstavljena na Adriatic Sea Forumu 2017

Predstavnici Port of Adria gospodin Sedat Kara, izvršni direktor, gospođa Melisa Katana, asistent izvršnog direktora i gospođa Tanja Novović, koordinator kruzing aktivnosti posjetili su 3. Adriatic Sea Forum koji se održao u Budvi 27-28 Aprila 2017.godine. Forum je organizovan od strane Risposta Turisma u partnerstvu sa Nacionalnom Turističkom organizacijom Crne Gore, Ministarstvom održivog razvoja i turizma i Morskim dobrom Crne Gore uz sponzorstvo Global Ports Holdinga.


Prvog dana Foruma organizovana je diskusija o planiranju ruta za krstarenje na Jadranu između Carle Salvadó, direktorke kruzing marketinga Global Ports Holding-a i Michel Nestour, Potpredsjednika Global Port & Destination Development Euromed Carnival Corp. Gospođa Carla Salvado iskoristila je ovu priliku i predstavila Bar Kruzing Luku kroz promo video ističući terminalske kapacitete, buduće razvojne planove kao i komparativne prednosti Bara.



Gospodin Zoran Srzentić, Predsjednik Opštine Bar uzeo je učešće na okruglom stolu “Kruzing destinacije na Jadranu: izazovi, mogućnosti i strategije". Tokom dijaloga je istakao značaj razvoja Bar kao kruzing turističke destinacije i izrazio svoje zadovoljstvo povodom uspostavljene saradnje između kompanije Port of Adria i Opštine Bar u kruz sezoni 2016. Lokalna samouprava je spremna da sa kompanijom Port of Adria učestvuje u zajedničkom projektu unapređenja saradnje između svih zainteresovanih strana (udruženje prevoznika/taksista,zanatlija, turističkih agencija i vodiča).


GPH i Port of Adria smatraju da je Adriatic Sea Forum bio uspješan događaj koji je skupio mnoge ključne učesnike, spajajući ideje, razmjenjujući iskustva i razmatrajući izazove.

Tags:

Archive
Search By Tags
logo.png
bottom of page