top of page

Port of Adria u TV Emisiji “Dnevnica”

Kompanija AD “Port of Adria” Bar se odazvala pozivu produkcijske kuće “Fabrika ideja” iz Podgorice povodom učešća na snimanju emisije “Dnevnica” koja se emituje svake srijede na TV Vijesti.

“Dnevnica” je jedna od najgledanijih emisija u Crnoj Gori i humanitarnog je karaktera. Dobitnik je nagrade Iskra za filantropiju. U poslednje dvije godine uspjela je da pomogne preko pedesetak porodica i pojedinaca koji žive u teškim uslovima.


Koncept emisije je uvijek isti. U ovom slučaju, akter emisije bio je Goran Pejović Gula poznati muzičar iz Bara koji je radio na različitim poslovima kako bi prikupio pomoć za šestoro djece Đukić koji žive sa babom u uslovima nedostojnim čovjeka danas. Muzičar je odgovorio svim zadacima i izazovima u Sektoru Operative, a budući da je nekada i sam bio zaposleni luke izrazio je svoje veliko zadovoljstvo realizovanim investicijama i progresom Kompanije.


AD “Port of Adria” Bar se zajedno sa svojim zaposlenima priključila akciji prikupljanja novčane pomoći za šestoro djece Đukić čime je još jednom potvrdila da je društveno-odgovorna kompanija i da brine o svojoj lokalnoj zajednici.

Tags:

Archive
Search By Tags
logo.png
bottom of page