top of page

Predsjednik Vlade u AD Port of Adria: Privilegija je imati takvu kompaniju u Crnoj Gori!


Prilikom posjete Kompaniji, povodom svečane ceremonije puštanja u rad novog kontejnerskog krana, predsjednik Vlade Crne Gore gospodin Marković je istakao da je imati u Crnoj Gori kompaniju poput Port of Adria privilegija.


„Tu sam da podržim Vašu kompaniju i svaku drugu koja uspješno posluje, jer svaka odgovorna vlada mora uraditi sve da stvori najbolji mogući ambijent za poslovanje i razvoj“ – rekao je predsjednik Vlade.


Puštanje u pogon modernog krana, vrijednog 6,4 miliona eura, Marković je ozvaničio presijecanjem vrpce sa predsjednikom grupacije Global Ports Holding Mehmetom Kutmanom. Predsjednik Global Ports Holdinga se zahvalio Premijeru Markoviću na podršci, kao i Port of Adria timu na ostvarenim rezultatima.


Ceremoniji su prisustvovali i ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković, ambasador Turske u Crnoj Gori Serhat Galip, predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić, predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković, predstavnici partnera i zaposleni Port of Adria.

http://www.predsjednik.gov.me/vijesti/175851/Predsjednik-Vlade-u-Port-of-Adria-Vase-uspjesno-poslovanje-najbolji-je-demanti-sumnji-i-osporavanja.html


Tags:

Archive
Search By Tags
logo.png
bottom of page