top of page

PULMANTUROV KRUZER HORIZON U BARU

Turistička organizacija je u saradnji s kompanijom AD “Port of Adria” Bar , agencijom “Boka Adriatic” i Klasterom turizma i kreativne industrije Bar, organizovala svečani doček kruzera “Horizon” španske kompanije Pullmantur, koji je prvi put uplovio u Bar. Kruzer sa 612 članova je doveo 1.352 putnika, većinom sa španskog govornog područja.


Za sve goste FA “Rumija” je izveo prigodan program, koji je naišao na veliko oduševljenje svih turista, a jedan dio im se pridružio da zajedno odigra crnogorsko kolo. Ono što je interersantno jeste da su turisti sa kruzera bili dobro pripremljeni i tražili su konkretne informacije o posjeti najznačajnijim kulturno istoriskim spomenicima ali i da probaju tradicionalne crnogorske i barske specijalitete.


Na brodu je organizovana i svečana razmjena plaketa od strane predstavnika agenta broda Boka Adriatic Bijela, čijim posredstvom je i uplovio španski brod kao i predstavnika kompanije AD Port of Adria. Svečanoj ceremoniji su prisustvovali: dr Zoran Srzentić, Predsjednik Opštine Bar kao i gospođa Sanja Mitrović, v.d. direktor Turističke organizacije Bar sa svojim saradnicama.


Tags:

Archive
Search By Tags
logo_edited.png
bottom of page