ZA UVOĐENJE NOVIH STANDARDA BRAND LEADER AWARD 2019

April 5, 2019

Biznis konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona  „TIL 2019  We Deliver Value  COSCO SHIPPING” uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, generalnog pokroviteljstva kompanije COSCO Shipping i u organizaciji kompanije Mass Media Internacional održana je šesti put 27. marta 2019. u Sava centru u Beogradu. Riječ je o jednom od najznačajnijih skupova iz transporta i logistike u regionu koji je i ove godine imao više od 400 učesnika među kojima su nosioci odluka vodećih kompanija iz ključnih industrija i svih vidova transporta, uključujući drumski, željeznički, vazdušni, vodni, intermodalni transport, logistiku, zatim visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope, EU, Turske, Rusije, Kine...

 

 

 

U radu Panela br. 3: "Komparativne prednosti vazdušnog, brodskog i železničkog kargo transporta i vezanih servisa" učestvovao je i Komercijalni direktor Velizar Perunović. On je predstavio djelatnost Kompanije, rezultate u prethodnom periodu, sa posebnim osvrtom na 2018. godinu koju je okarakterisala  implementacija međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 1800 i ISPS.  Ovim je je potvrđeno da se Kompanija kontinuirano bavi unapređenjem poslovnih procesa, brigom o zaposlenima, zaštitom životne sredine kao i realizacijom neophodnih investicija.

 

Nakon učešća na Panelu i uspješno održanih B2B sastanaka na kraju konferencije tradicionalno su dodijeljene i Brand Leader Award nagrade koja je uručena i našoj kompaniji.

 

Biti dio TIL konferencije za Port of Adria je tradicija i idealna prilika za promociju poslovanja kao i uspostavljanje važnih poslovnih kontakta.

 

 

Tags:

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

logo.png

Address                                

Ulica barskih logoraša 2
85 000 Bar, Montenegro

Tel. + 382 30 301 100

fax. + 382 30 301 105

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

design by J.Pirovic