top of page

ZA UVOĐENJE NOVIH STANDARDA BRAND LEADER AWARD 2019

Biznis konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona „TIL 2019 We Deliver Value COSCO SHIPPING” uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, generalnog pokroviteljstva kompanije COSCO Shipping i u organizaciji kompanije Mass Media Internacional održana je šesti put 27. marta 2019. u Sava centru u Beogradu. Riječ je o jednom od najznačajnijih skupova iz transporta i logistike u regionu koji je i ove godine imao više od 400 učesnika među kojima su nosioci odluka vodećih kompanija iz ključnih industrija i svih vidova transporta, uključujući drumski, željeznički, vazdušni, vodni, intermodalni transport, logistiku, zatim visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope, EU, Turske, Rusije, Kine...




U radu Panela br. 3: "Komparativne prednosti vazdušnog, brodskog i železničkog kargo transporta i vezanih servisa" učestvovao je i Komercijalni direktor Velizar Perunović. On je predstavio djelatnost Kompanije, rezultate u prethodnom periodu, sa posebnim osvrtom na 2018. godinu koju je okarakterisala implementacija međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 1800 i ISPS. Ovim je je potvrđeno da se Kompanija kontinuirano bavi unapređenjem poslovnih procesa, brigom o zaposlenima, zaštitom životne sredine kao i realizacijom neophodnih investicija.


Nakon učešća na Panelu i uspješno održanih B2B sastanaka na kraju konferencije tradicionalno su dodijeljene i Brand Leader Award nagrade koja je uručena i našoj kompaniji.


Biti dio TIL konferencije za Port of Adria je tradicija i idealna prilika za promociju poslovanja kao i uspostavljanje važnih poslovnih kontakta.



Tags:

Archive
Search By Tags
logo.png
bottom of page